Şükrü Neiş, Çocuklarımız İçin Pozitif Bir Şehir Tasarlıyoruz
Haber
22 Mart 2024 - Cuma 20:06
 
Şükrü Neiş, Çocuklarımız İçin Pozitif Bir Şehir Tasarlıyoruz
Çocukların mutlu olduğu, istedikleri eğitime rahat ulaşabildiği, engelli engelsiz çocuklar için yaşanabilir pozitif bir şehir planladığını açıklayan NEİŞ, projelerini anlattı.
Bafra Haberi
Şükrü Neiş, Çocuklarımız İçin Pozitif Bir Şehir Tasarlıyoruz

Özellikle engelli çocukların toplum içinde çok zorluklar yaşadığını belirten Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, engelli ve engelsiz çocuklara özel oyun parkları tasarladıklarını açıkladı. 

 

Engelli Çocuklar İçin Benim Evim Projesi

 

NEİŞ projeyle ilgili şunları söyledi: “İçerisinde engelli çocuklarımız için her türlü sağlık ve rehabilite imkanını barındıran, çocukların keyifle vakit geçirebileceği bir tesis inşa edeceğiz. Buraya engelli çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakan aileler, hastane, düğün, cenaze gibi zorunlu gidilecek yerlerine sıkıntısız bir şekilde gidebilecek.”

 

Çocuk Oyun Dünyası ve Bilim Parkı

 

Çocukların bilimle iç içe hem öğrenip hem güzel vakit geçirmelerini sağlayacak ‘Çocuk Oyun Dünyası ve Bilim Parkı’ projesini de kısa sürede hazır hale getireceklerini aktaran NEİŞ, çocukların ve gençlerin gelişen teknolojiye daha hızlı adaptasyonu için bu projelerin önemine dikkat çekti.

 

Bilim Okulu, spor okulu, kapalı ve açık spor kompleksleri gibi birçok projeleri olduğunu ifade eden NEİŞ, gençler ve çocuklar için sporla iç içe olabilecekleri yaşanabilir bir Bafra istiyoruz” diye konuştu.

 

Sivil Havacılık ve Uzay Bilim Okulu

 

NEİŞ sözlerine şöyle devam etti:”Son yıllarda ülke genelinde de yoğun ilgiyle takip edilen uzay bilimiyle ilgili gelişmelerin, çocuklarımız ve gençlerimiz sadece takipçisi olmakla kalmaması için bir Sivil Havacılık ve Uzay Bilim Okulu kuracağız. Bu sayede artık Bafra’nın çocukları ve gençleri de uzay teknolojisine yönelik eğitimler alabilecek.”

 

6-12 Yaş Köy Yaşam Merkezi

 

Bu merkez hakkında konuşan NEİŞ şunları aktardı: “6-12 yaş arası köy hayatından uzak kalan çocuklarımız için kuracağımız Köy Yaşam Merkezi ile çocuklarımız köy hayatını öğrenmesi sağlanacak. Bu proje ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı tarım ve hayvancılıkla tanıtmak ve sevdirmek. Bu projede hobi bahçeleri, tarım ürünleri, tüm meyve sebzeler, çeşitli hayvan ve bitki popülasyonları yer alacak.” 

 

Belediye Çocuk Kreşi

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla bu yola çıktığını aktaran NEİŞ, belediye kreş projesiyle ilgili şunları söyledi: “Günümüzde küçük çocuklu annelerin iş hayatına katılımının önündeki engeli kaldırmak için belediyemiz tarafından ücretsiz kreş imkanı sunacağız. Bu sayede kadınlar da iş hayatına sorunsuz bir şekilde katılım sağlayabilecek. Çocuklar ise güvenli kreşlerde, uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alabilecek.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş,, Çocuklarımız, İçin, Pozitif, Bir, Şehir, Tasarlıyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı